Programok, események

2010. június 25. - június 27.
Hely: Pusztamérges

Országos döntőben a csepregi ifjúsági tűzoltók.

2010. június 25-27. között került megrendezésre a Csongrád megyei Pusztamérgesen az Országos Ifjúsági Tűzoltó verseny döntője.

Vas megyét a Csepregi Önkéntes Tűzoltó Egyesület képviselte fiú és leány kategóriában egyaránt.

2007. június 9.
Hely: Torony

Szép napos Szombati nap elé nézhetünk 2007.06.09. napján. Megyei versenyhez kiváló volt. Csepreg ki tett magáért, mivel 5 csapattal indult. Három gyerek csapat, közülük egy leány. Felnőttben 1 női és egy korpontos férfi csapat vett részt. A lét számunk így 50 volt, e-miatt külön buszt kellet indítanunk. A csepregi csapatok csak a CTIF versenyben indultak, a vizes 800-as kismotorfecskendő szerelést kihagytunk, mivel e-szerelésnek nincs jövője. Gyerek rajaink az első három helyet hozták el, felnőtt női és felnőtt férfi csapataink a 2. helyre szolutak vissza. Idén Kőszeg indulhat az országos versenyen, de büszkék lehetünk arra hogy csak 8 másodpercre maradtunk le tölük a korpontos férfi CTIF szerelésben. Itt is gratulálunk nekik!

2007. május 4., 19:00
Hely: Csepreg
Szent Flórián

Szent Flórián a tűzoltók védőszentjét ünnepeltük. Csepreg fogadott ünnepe. Tűzoltóink 19 órai szentmisén emlékeztek meg a vértanúról és mondtak hálát neki. Majd utána a Tűzoltóság falán felállított emléktáblát koszorúzták meg az elhunyt tűzoltóinkra gondolva. Azt est további részében meghitt beszélgetés folyt a szertár tanácskozó teremben.